Programma 2022

Voor 2022 is nog geen programma bekend.

Op dit moment wordt eerst de nieuwe vergunning aangevraagd. Wanneer deze binnen is kan het programma gemaakt worden.

Artiesten

Dj Willem

DJ Willem zal gedurende de dag de muziek verzorgen.

Tina Trucker

Al sinds haar 16e staat Tina op het podium. Met een lokale groep kreeg ze veel bekendheid in Brabant en Limburg. Haar repertoire bestond toen nog uit top-40-hits. Haar zangtalent werd in die periode ontdekt door Johnny Hoes en ze bracht bij de platenmaatschappij Telstar uit Weert twee singles uit.

Johnny Gold

Een feest is pas een feest als Johnny Gold komt of is geweest !!!

Daarmee is alles eigenlijk gezegd… als een tot leven gekomen stripfiguur dendert hij over de Nederlandse podia, komisch, gedreven en soms ontroerend. Hij is een  echte flapuit, zonder onbeschoft te worden, spraak- en smaakmaker eersteklas.

Marco De Hollander

Marco de Hollander komt uit Ter Aar. Hij is de “Vrolijkste Volkszanger van Nederland” die overal waar hij optreedt voor een geweldige sfeer weet te zorgen. Marco de Hollander weet met zijn oer Hollandse repertoire het publiek “in te pakken” en voor zich te winnen. Met nummers als “Dit wordt een avond”, “Ik heb de hele nacht alleen aan jou gedacht” en “Jij bent de leukste” scoorde hij leuke hits.

Harold Mieger

De 52-jarige Harold Mieger is zijn leven lang al gek van muziek. Jarenlang draaide én zong hij als gangmaker op feesten en partijen, maar hij koos enkele jaren geleden uiteindelijk toch voor zijn bestaan als internationaal chauffeur. Harold is al 25 jaar getrouwd an vader van 5 kinderen. Een van zijn kinderen, zijn dochter Romy, besloot Harold op te geven voor een zang-contest van BergenopzoomNL. Daar ontmoette hij zanger Alex Krijnen, die Harold onder zijn hoede nam om hem verder te helpen in de muziek.

Hessel & Ineke

Waar vinden we nog de muzikale gezelligheid van weleer ? Maar dan wel retro en niet te oubollig! Het dansen met elkaar, het meezingen van al die mooie liedjes die dreigen te verdwijnen.

Zanger Edrie

Toen ik in augustus 2013 m’n eerste nummers uitbracht: Als ik in je ogen kijk Melanie en Beir oan me klompe, had ik nooit verwacht dat het zo’n vaart zou nemen.

Ik trad al wel een paar jaar samen met m’n neef Gert-Jan bij ons in de buurt op in café s met kermissen, feesten en partijen met een Nederlands- en Engelstalig repertoire. Maar ik verwachte zeker niets meer ervan, toch zeker niet dat ik over heel Brabant, de Noorderkempen en zelfs Oost en West Vlaanderen zou gaan.

Suzie Roose

Deze uit Brabant afkomstige, zeer spontane, artiest timmert flink aan de weg.
Suzie Roose mag met recht een all-round zangeres worden genoemd. Van feestmuziek tot pop, ballades, country tot gipsy, het zijn geen onbekende genres voor deze dame.